Ett litet litet fotogalleri

 
 

Här finns ett antal bilder med motiv som du inte hittar överallt, som är värda att ramas in och sättas upp på en vägg. Bubbelbilderna är väl värda ett besök och filmjournalen är underbara tidningar från 30-40 talet som nu finns till alla väggar där dom passar in. Raukarna på Gotland har fått en digital grafitti utan sprayfärg, lite annorlunda.


Standard formatet är 40x50 cm det du behöver är en ram i det formatet sen är det klart att hänga upp på din vägg. Utskriften är på fotopapper för högsta  kvalitet. Vid beställningen uppger du vilket /vilka motiv du har valt, det står under motiven. Vid beställning skickas utskrift mot postförskott. Om du inte är nöjd skickas retur till oss i oskadat skick och du får pengarna tillbaka.


Om du hittar bilder i bildbanken som du tycker skulle passa bra på en vägg hos dig, skicka ett mail så ordnar vi det. Flertalet av bilderna som finns i bildbanken är än en gång värda att poängtera håller för storformat, när det gäller utskifter i affisch skrivare. Det innebär alltså stort format. Så är du intresserad av annat format så hör av dig.

Maila till tomas@tbp.se vid beställning eller frågor.